1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Martina Černáčová, Pod Hradištěm 19, 278 01, Kralupy nad Vltavou, IČ: 71149589 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

    • Jméno a Příjmení
    • E-mail
    • Telefonní číslo
    • Adresa
       
  2. Výše uvedené osobní údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné je zpracovat za účelem komunikace s klientem, vystavení faktury, individualizace služby a statistické analýzy. Tyto údaje budou správcem zpracovány po dobu 4 let.

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@anglicky-eshop.cz, nebo dopisem na adresu Martina Černáčová, Pod Hradištěm 19, 278 01, Kralupy nad Vltavou.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce může zpracovávat i poskytovatel softwaru Ing. Martin Černáč, Pod Hradištěm 19, 278 01, Kralupy nad Vltavou – Minice

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • na přenositelnost údajů,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.